Adományoznék

 

TE HOZOD
Van pár felesleges motyód?

Hozd be Cseriti Pontjaink egyikébe!

Először is menj körbe otthon és szedd össze, amire neked és családtagjaidnak már nincs szükségetek. A blúznak, ami már 3 éve nem volt rajtad, az óvodásoknak való játéknak, amivel iskolás gyerekeid már nem játszanak vagy a távoli rokontól kapott, soha nem használt lábosnak valaki még biztos örülni fog.

Ha kész vagy, nézd meg a weboldalunkon, hogy melyik boltunk esik hozzád legközelebb, és nyitvatartási időben hozd be a boltba felajánlott tárgyaidat!

Az adományboltok azért vannak, hogy a feleslegessé váló tárgyak második esélyt kapjanak az „életre”. Kérjük, hogy nézd át az adományozásra szánt dolgokat, hogy tiszták és működőképesek legyenek! Törött holmi, hiányos puzzle vagy olyan könyv, amiből hiányzik egy fejezet másnak sem kell. Amikor válogatsz, légy szíves tartsd szem előtt, hogy ami adománybolt környezetben sem értékesíthető, és nem is újrahasznosítható, az végül sajnos a hulladékként végzi, ezáltal növelve a költségeinket.

FONTOS!

Kérjük, hogy boltjainkba csak szezonnak megfelelő ruhákat hozzatok, mert tárolókapacitásunk véges!
Élelmiszer és vegyi áru felajánlásokat sajnos nem tudunk fogadni!

 

ELSZÁLLÍTJUK

Bútort, háztartási nagygépet, ajánlanál fel?
Vedd igénybe begyűjtő szolgálatunkat 2.000 Ft kiszállási díj ellenében!

Várunk minden olyan bútort, háztartási nagygépet, melyek a felajánló  környezetében feleslegessé vállnak, de még más számára értéket  képviselhetnek. Kérünk, vedd figyelembe, hogy csak  olyan tárgyakat tudunk elfogadni, amelyek korukból, stílusukból adódóan, valamint  funkcionalitásukat és esztétikai állapotukat figyelembe véve  adománybolt környezetben még hasznosíthatóak!!

Begyűjtő szolgálatunk nagyobb tárgyakért (pl.: bútorok, háztartási gépek), valamint nagyobb mennyiségű apró tárgyakért (értsd: nem bútor)  is házhoz megyünk előre egyeztetett időpontban, 2.000 Ft kiszállási  díj ellenében, így neked a cipekedésre és a szállításra nem lesz gondod! Begyűjtő szolgálatunk igénybevételéhez, a kapcsolatfelvétel, és a további egyszerű ügymenet érdekében, töltsd ki rövid űrlapunkat, valamint a felajánlott tárgyakról tölts fel néhány fotót! A weblapon keresztül jelentkező felajánlókkal – további egyeztetés céljából – kollégánk 2 munkanapon belül felveszi a kapcsolatot!

Begyűjtő szolgálatunk igénybevételéhez, a kapcsolatfelvétel, és a  további egyszerű ügymenet érdekében, töltsd ki rövid űrlapunkat,  valamint a felajánlott tárgyakról tölts fel néhány fotót! A weblapon keresztül jelentkező felajánlókkal – további egyeztetés  céljából – kollégánk 2 munkanapon belül felveszi a kapcsolatot!

FONTOS!
Bútor és nagy háztartási gép felajánlásodat mindig az adományfelajánló űrlap segítségével tedd meg, a boltba ne hozd be! Amennyiben  kollégáink a fotókon nem látható, és az egyeztetés során szóba nem  kerülő olyan problémát fedeznek fel, mely megítélésük szerint a  felajánlott tárgyat adománybolt körülmények között nehezen  értékesíthetővé vagy értékesíthetetlenné teszi, az  elszállítást nem  tudjuk vállalni.

Az adomány adatlap kitöltése 4 lépésből áll.
Kérjük, hogy a feltöltési folyamat során figyelmesen olvasd el
az adatok és a képek feltöltésével kapcsolatos információkat!
Kitöltöm az adományozói űrlapot

Tovább az adomány űrlapra , adatok kitöltése, képek feltöltése. adomyányűrlap kitöltése 4 lépésben

Cseriti adomány adatlap kitöltése itt!

Tovább az adomány űrlapra , adatok kitöltése, képek feltöltése..

FONTOS! 

A feltöltött fotók, és a telefonos egyeztetés után történő helyszíni kiszállás nem jelent 100%-os elszállítási kötelezettséget számunkra! Amennyiben kollégáink a fotókon nem látható, és az egyeztetés során szóba nem kerülő olyan problémát fedeznek fel, mely megítélésük szerint a felajánlott tárgyat adománybolt körülmények között nehezen értékesíthetővé vagy értékesíthetetlenné teszi, abban az esetben a számunkra használhatatlan bútorokat felár ellenében tudjuk elszállítani az itt részletezett elszállítási árlista szerint! Az elszállítási díj önköltségen a fenntartható működésünket biztosítja!

Partnereink

joobla