Kulturális Királyi Napok 2013. szeptember 28-29.

Sátorba költözik a CSERITI! Persze csak két napra, a budapesti Erzsébet téren tartandó “Kulturális Királyi Napok” rendezvény kitelepülő résztvevőjeként. Gyere el és cseritizz velünk Te is!

A rendezvényről:

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a HungaroEvents Rendezvényszervező Kft. a Fővárosi Önkormányzat támogatásával két napos ingyenes kulturális rendezvényt szervez a budapesti Erzsébet téren, mindkét nap 09.00 – 22.00 óra között.

A „KULTURÁLIS KIRÁLYI NAPOK” névre hallgató rendezvény jellege elsősorban kulturális és ismeretterjesztő, vásári hangulattal, nagyon sok programmal kiegészítve. A Budapesti Kamara megjeleníti a város ipari és kereskedelemi történetét, teret adva kulturális környezetben különböző kézműves programok, foglalkozások, hagyományok, oktató és ismeretterjesztő előadások, helyi történelmi értékek, a kamara fejlődésének megismertetésének és bemutatkozásának. A szervezők célja, hogy kellemes időtöltési lehetőséget kínáljanak, mind a gyerekeknek, családoknak, idősebb korosztálynak és a turistáknak egyaránt.
Gyertek el és gazdagodjatok feledhetetlen élményekkel!

Cserit -Kulturális Királyi Napok 2013. szeptember 28-29.

Spread the word. Share this post!

Partnereink

joobla