Intelligens lomtalanítás

Kedves Felajánlónk!

A charity shop kultúra lényege a hétköznapiság.
Bárki, bármikor, bármit! Hívhatjuk intelligens lomtalanításnak is!

Lomtalanítás egész évben!

Várunk minden magánszemély, vállalkozás és egyéb szervezetek által felajánlott/lomtalanított olyan használt tárgyat, bútort, eszközt, háztartási gépet, ruhaneműt, játékot, melyek a felajánló környezetében feleslegessé vállnak, lomtalanításra kerülnének, de más számára még értéket képviselhetnek.

 INTELLIGENS LOMTALANÍTÁS AZ ÚJRAHASZNÁLAT JEGYÉBEN!

Az adományboltok azért vannak, hogy a feleslegessé váló tárgyak második esélyt kapjanak az „életre”. Kérjük, hogy nézd át az adományozásra szánt dolgokat, hogy tiszták és működőképesek legyenek!  Lomtalanítás egész évben!

Amire már nincs szükséged

Először is menj körbe otthon és szedd össze, amire neked és családtagjaidnak már nincs szükségetek de még használható. A blúznak, ami már 3 éve nem volt rajtad, az óvodásoknak való játéknak, amivel iskolás gyerekeid már nem játszanak vagy a távoli rokontól kapott, soha nem használt lábosnak valaki még biztos örülni fog.

Hozd be egy Cseriti Boltba!

Ha kész vagy, nézd meg a weboldalunkon, hogy melyik boltunk esik hozzád legközelebb, s egyszerűen nyitvatartási időben hozd be a boltba az adományodat!

Mielőtt behozol hozzánk valamit!

Mielőtt behozol hozzánk valamit, célszerű mindig feltenni a kérdést, hogy más azt majd akarja-e. Törött holmi, hiányos puzzle vagy olyan könyv, amiből hiányzik egy fejezet másnak sem kell. Ezeket amikor válogatsz, légy szíves tartsd szem előtt, hogy ami adománybolt környezetben sem értékesíthető, és nem is újrahasznosítható, az végül sajnos úgyis hulladékudvarban, vagy jobb híján a hagyományos lomtalanításon végzi, ezáltal növelve a költségeinket.

A nagyobb tárgyakért ingyenesen házhoz megyünk

 INTELLIGENS LOMTALANÍTÁS AZ ÚJRAHASZNÁLAT JEGYÉBEN! A nagyobb tárgyakért Ingyenesen házhoz megyünk Begyűjtő szolgálat (bútorok, háztartási gépek) előre egyeztetett időpontban térítésmentesen házhoz megyünk.

Ingyenes lomtalanítás, használt háztartási gép vagy régi bútor elszállítása amire már nincs szükséged. Begyűjtő szolgálatunk nagyobb tárgyakért (pl.: bútorok, kerti bútor, ülőgarnitúra, szekrénysorok, gardrób szekrény, gyerekágy, konyhaszekrény, hálószoba bútor, szekrény, konyhabútor, ágy, kanapé, asztal, fotel, háztartási gépek, mosógép, mosogatógép, sütő stb..) előre egyeztetett időpontban ingyenesen házhoz megy, így neked a cipekedésre és a szállításra nem lesz gondod! Az intelligens Lomtalanítás minden budapesti kerületben egész évben elérhető!

Újrahasznosítás – lomtalanítás

A használaton kívüli tárgyaid felajánlásával a Cseriti célkitűzéseit támogatod, és kiemelt módon óvod saját környezetedet, hiszen a funkcionális újrahasznosítás (újrahasznosulás) kíméli azt legjobban.

Kapcsolatfelvétel

Az ingyenes intelligens lomtalanítást végző begyűjtő szolgálatunk igénybevételéhez a kapcsolatfelvétel, és a további egyszerű ügymenet érdekében, töltsd ki az adományoznék link alatt található rövid űrlapunkat, valamint a felajánlott tárgyakról tölts fel néhány fotót!

A weblapon keresztül jelentkező felajánlókkal – további egyeztetés céljából – kollégánk 72 órán belül felveszi a kapcsolatot!

FONTOS! A hozzánk elküldött/feltöltött fotók, és a telefonos egyeztetés után történő helyszíni kiszállás nem jelent 100%-os elszállítási kötelezettséget számunkra! Amennyiben kollégáink a fotókon nem látható, és az egyeztetés során szóba nem kerülő olyan problémát fedeznek fel, mely megítélésük szerint a felajánlott tárgyat adománybolt körülmények között értékesíthetetlenné teszi, az intelligens lomtalanítás keretében az elszállítást nem tudjuk vállalni, Az a helyszíni kiszállás költségein túlmenően további megterhelő költségeket jelentene számunkra, veszélyeztetve ezzel a kezdeményezés fenntarthatóságát.

Partnereink

joobla