Adományoznék

 

TE HOZOD
Van pár felesleges motyód?

Hozd be Cseriti Pontjaink egyikébe!

Először is menj körbe otthon és szedd össze, amire neked és családtagjaidnak már nincs szükségetek. A blúznak, ami már 3 éve nem volt rajtad, az óvodásoknak való játéknak, amivel iskolás gyerekeid már nem játszanak vagy a távoli rokontól kapott, soha nem használt lábosnak valaki még biztos örülni fog.

Ha kész vagy, nézd meg a weboldalunkon, hogy melyik boltunk esik hozzád legközelebb, és nyitvatartási időben hozd be a boltba felajánlott tárgyaidat!

Az adományboltok azért vannak, hogy a feleslegessé váló tárgyak második esélyt kapjanak az „életre”. Kérjük, hogy nézd át az adományozásra szánt dolgokat, hogy tiszták és működőképesek legyenek! Törött holmi, hiányos puzzle vagy olyan könyv, amiből hiányzik egy fejezet másnak sem kell. Amikor válogatsz, légy szíves tartsd szem előtt, hogy ami adománybolt környezetben sem értékesíthető, és nem is újrahasznosítható, az végül sajnos a hulladékként végzi, ezáltal növelve a költségeinket.

FONTOS!

Kérjük, hogy boltjainkba csak szezonnak megfelelő ruhákat hozzatok, mert tárolókapacitásunk véges!
Élelmiszer és vegyi áru felajánlásokat sajnos nem tudunk fogadni!

 

ELSZÁLLÍTJUK

Háztartási nagygépet, vagy nagyobb mennyiségű apró tárgyat ajánlanál fel?
Vedd igénybe begyűjtő szolgálatunkat 2.000 Ft kiszállási díj ellenében!

Várunk minden olyan háztartási nagygépet, tárgyat, eszközt, melyek a felajánló  környezetében feleslegessé válik, de még más számára értéket  képviselhet. Kérünk, vedd figyelembe, hogy csak  olyan tárgyakat tudunk elfogadni, amelyek funkcionalitásukat és esztétikai állapotukat tekintve adománybolt környezetben még hasznosíthatóak!!!
Begyűjtő szolgálatunk igénybevételéhez, a kapcsolatfelvétel, és a további egyszerű ügymenet érdekében töltsd ki rövid űrlapunkat, valamint a felajánlott tárgyakról tölts fel néhány fotót! A begyűjtő szolgálatunk keddenként és péntekenként dolgozik. A weblapon keresztül jelentkező felajánlókkal – további egyeztetés céljából – kollégánk 2 munkanapon belül felveszi a kapcsolatot!!

FONTOS!
Háztartási nagygép felajánlásodat mindig az adományfelajánló űrlap segítségével tedd meg, a boltba ne hozd be! A feltöltött fotók, és a telefonos egyeztetés után történő helyszíni kiszállás nem jelent 100%-os elszállítási kötelezettséget számunkra! Amennyiben  kollégáink a fotókon nem látható, és az egyeztetés során szóba nem  kerülő olyan problémát fedeznek fel, mely megítélésük szerint a  felajánlott eszközt adománybolt körülmények között nehezen  értékesíthetővé vagy értékesíthetetlenné teszi, az  elszállítást nem  tudjuk vállalni.

 

Cseriti adomány!

Ha adományozni szeretne, akkor kérjük küldje el nekünk az cseriti@cseriti.hu email címre az adománnyal kapcsolatos infomációkat:

Kérjük az alábbi adatokat tüntesse fel a küldött emailben:

  • Név
  • Telefon
  • Cím,
  • Felajánlott tárgy(ak)
  • Fotók

Az adatait nem tároljuk, harmadik félnek nem adjuk át, az adatvédelmi elvárásoknak megfelelően kezeljük.

Partnereink

Média támogatónk