Garázsvásár a rászoruló gyerekekért

Kiemelt partnerünk, az Age of Hope javára rendezendő garázsvásáron veszünk részt!

A Cityfox 2015. szeptember elején egy olyan egyedülálló garázsvásárt szervez, amely célul tűzi ki, hogy felhívja a figyelmet egy kiemelkedően fontos problémára, amely hazánkban egyre nyomasztóbb tendenciát mutat: gyermekéhezés, gyermekszegénység, gyermekprostitúció és családon belüli erőszak a gyermekek ellen.
A garázsvásáron amellett, hogy kincsekre lehet bukkanni, a vásárlással még adakoznak is az eseményre látogatók. A garázsvásár résztvevői a helyszínen, amely az Euro Mini Storage Hungary raktárépületének parkolójában lesz, számos előadáson vehetnek részt, szóróanyagokat vihetnek haza és kisfilmeket nézhetnek meg a téma kapcsán az Age of Hope Alapítvány jóvoltából. A helyszínen, akik nem szeretnének vásárolni, de segíteni igen, átadhatják adományaikat az Alapítványon keresztül a rászoruló gyerekek részére.
A bevételből a szervezők támogatni kívánják az Age of Hope kiemelt projektjeit, továbbá a garázsvásár jelleg miatt olyan családok számára szeretnének mindenféle árucikket elérhetővé tenni pár száz forintokért, amelyek az iskolakezdéskor és a mindennapi ruházkodáshoz, meleg családi otthon megteremtéséhez szükséges lehet.

Spread the word. Share this post!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Partnereink

Média támogatónk